SUIKEROOM OF SUIKERTANTE?

Wie ben jij? Een Suikeroom of een Suikertante?

Suikeroom?

Je bent een man.

Je hebt een uitstekende carrière.

Je bent geslaagd in het leven.

Je bankrekening is goed gevuld.

Je bent niet persé op zoek naar een relatie.

Je bent wel op zoek naar leuk gezelschap, met een jongedame of jongeman.

Je hebt daar wel iets voor over!!

Dan ben jij een Suikeroom!

suikeroom

Suikertante?

Je bent een vrouw.

Je hebt een uitstekende carrière.

Je bent geslaagd in het leven.

Je bankrekening is goed gevuld.

Je bent niet per se op zoek naar een relatie.

Je bent wel op zoek naar leuk gezelschap, met een jongedame of jongeman.

Je hebt daar wel iets voor over!!

Dan ben jij een Suikertante!

suikertante

Waar kun je aan denken bij sugardating

De jongedames en -heren (sugarbabies of suikernichtjes en -neefjes) op deze site staan ervoor open om samen met jou een gezellige tijd te hebben. Ook zij zijn beter opgeleid en in staat om een goed gesprek op niveau met je te voeren en samen leuke dingen te ondernemen. Daar heb jij graag iets voor over in de vorm van financiële sponsoring van je date. Op deze site leer je ze kennen en kun je in contact komen. Natuurlijk raden wij altijd aan om de nodige voorzichtigheid in acht te nemen bij een afspraak. Dat doen zij ook en terecht vinden wij.

De gemaakte afspraken in een Sugardate zijn geheel tussen jou en je Sugarbaby, wees genereus, denk aan geschenken of gewoon geld. Maak daarover duidelijke afspraken met je Sugarbaby, dat is voor jullie beiden het prettigste en daarmee wordt het Sugardaten misschien wel iets van meerdere malen en van langere duur. Wij weten dat Sugardating meestal niet het karakter van een vaste relatie aanneemt maar wie zijn wij om dat uit te sluiten. Het belangrijkste is respect naar elkaar en dan Have Fun dus schrijf je nu in!

suikeroom afspraak
sugardate

Afspraken

Voor het gezelschap met een Sugarbaby heb je iets over. Bijvoorbeeld  geef je cadeaus of gewoon geld. Daar maak je met je Sugardate duidelijke afspraken over. Dat is de basis van Sugardating. Iedereen gaat hier met volledig respect voor elkaar om en het is een afspraak tussen volwassen mensen met een doel. Schrijf je dus nu gratis in en leer de Sugardating wereld kennen!

afspraak suikeroom suikertante

EEN RELATIE OP JOUW VOORWAARDEN