EEN RELATIE OP JOUW VOORWAARDEN

Sugardating is een vorm van daten waarbij mannen en vrouwen elkaar leren kennen via onze Sugardatingsite. Wanneer twee profielen elkaar via onze site leren kennen en goed bij elkaar passen, gaan ze een ‘overeenkomst’ aan. Dit is een afspraak waarbij een rijke man of vrouw, de ‘Sugardaddy’ of ‘Sugarmommy’, betaalt voor dates met een jonge vrouw of -man die graag verwend wil worden, de Sugarbaby (m/v) ofwel ‘suikernichtje’ of ‘suikerneefje’.

Wat beide partijen met elkaar afspreken en precies doen tijdens het Sugardaten is geheel aan hen. Net als bij een ‘normale’ relatie kunnen ze stoppen met Sugardating op ieder moment dat zij zelf willen.

Sugar dating, hoe werkt het?!

1. AANMELDEN

Schrijf je gratis in op de website als Sugardaddy (Suikeroom), Sugarmommy (Suikertante), Sugarbaby m/v (Suikerneefje of Suikernichtje).

Nadat je een persoonlijk profiel hebt aangemaakt met tenminste één foto, kan je reis door de Suikerwereld beginnen. Je kunt door de profielen bladeren om te zien of er een profiel is dat bij je past. Een leuk profiel gevonden? Neem contact op met je potentiële Suikeroom, Suikertante, Suikernichtje of Suikerneefje en start met Sugardating! Omdat Suikerooms en –tantes meer te besteden hebben betalen zij meer, als ze contact willen leggen, dan de Sugarbabies.

2. Sugardating: veilig, leuk én spannend!

Veel jonge mannen en vrouwen dromen ervan: een leuke rijke man of vrouw vinden om nooit meer te hoeven werken. En andersom zijn rijke mannen en vrouwen vaak op zoek naar het gezelschap van een jonge vrouw of man. In ruil voor dit gezelschap verwennen deze ‘Suikerooms’ en ‘Suikertantes’ hun ‘Suikernichtjes’ en ‘Suikerneefjes’ graag met geld, cadeaus of leuke reisjes. Dit wordt ook wel ‘Sugardating’ genoemd. Klinkt als een win-win situatie, dus waarom ook niet?

Begeef je ook in de Sugardating wereld! Schrijf je nu in op de website en begin met Sugardating!

Wat is een Suikeroom of Suikertante?

Je bent een succesvolle man of vrouw. Buiten je drukke (werk)bestaan heb je zo nu en dan nog tijd om iets leuks te doen, bij voorkeur in gezelschap met een intelligente, aantrekkelijke jonge man of vrouw. Wij denken dan aan een leuk dinertje, dagje uit, stedentrip, zakenreis enz..

De Sugarbabies die op deze site staan ervoor open om dat samen met jou te doen. Ook zij zijn beter opgeleid en in staat om een goed gesprek op niveau met je te voeren en samen leuke dingen te ondernemen. Daar heb je graag iets voor over in de vorm van financiële sponsoring van je date.

Op deze site leer je ze kennen en kun je in contact komen. De profielen van de Sugarbabies m/v hebben wij nagetrokken en zijn, voor zover bij ons bekend , eerlijk en gedegen. Natuurlijk raden wij altijd aan om de nodige voorzichtigheid in acht te nemen bij een afspraak. Dat doen de Sugarbabies ook en terecht vinden wij.

De gemaakte  onderlinge afspraken  zijn geheel tussen jou en je Sugardate, wees genereus, denk aan geschenken of gewoon geld. Maak daarover duidelijke afspraken met je date, dat is voor jullie beiden het prettigste en daarmee wordt het Sugardating misschien wel iets van meerdere malen en  langere duur. Wij weten dat een Sugardate relatie meestal niet het karakter van een vaste relatie aanneemt maar wie zijn wij om dat uit te sluiten. Het belangrijkste is respect naar elkaar en dan Have Fun dus schrijf je nu in!

EEN RELATIE OP JOUW VOORWAARDEN

Wat is een Suikerneefje of Suikernichtje?

Ben jij die intelligente, aantrekkelijke en ambitieuze jongedame of –man? Dan is Sugardating wellicht iets voor jou. Misschien heb je hoge studiekosten en kom je niet rond van je huidige budget. Misschien ben je een alleenstaande jonge moeder en zijn de kosten boven je hoofd gegroeid. In ieder geval ben je goed opgeleid en ga je een ontmoeting met een succesvolle dame of heer niet uit de weg.

Je hebt een goede algemene kennis en -interesse en kan een goed gesprek op niveau voeren met je meestal ongebonden Suikeroom of  Suikertante. De mensen die je gaat ontmoeten zijn vaak ouder dan jij en hebben het een of ander in hun mars. Je Sugardaddy of  Sugarmommy heeft  veel kennis en ervaring waar jij mogelijk nut van kan hebben in je verdere leven.

Zij zijn vaak niet in staat, vanwege hun drukke leven, om er een fulltime relatie op na te houden. Wel willen ze regelmatig met jou afspreken voor een uitstapje in jouw gezelschap. Dan kan een diner zijn, zomaar een dagje uit of zelfs een zakentrip. Maar ook eventueel gezellig bij hem of haar thuis.

Het ligt geheel aan jou en je Sugardate welke afspraken je met elkaar maakt. Daar staan wij buiten. Natuurlijk neem je daarbij de nodige voorzichtigheid in acht en wij gaan ervan uit dat je intelligent genoeg bent om daar goed mee om te gaan. Voor jouw gezelschap ontvang  je geschenken of gewoon geld. Daar maak je met je Suikerrelatie duidelijke afspraken over en daar hoef je niet verlegen in te zijn.

Dat is waarom wij dit Sugardating noemen. Iedereen gaat hier met volledig respect voor elkaar om en het is een overeenkomst tussen volwassen mensen met een doel.

Schrijf je dus nu gratis in en leer de Sugardating wereld kennen!